Dogging kristiansand forbrenning av alkohol kalkulator

Promillekalkulator for beregning av din promille etter inntak av alkohol. Promillekalkulator tilpasset mobil og nettbrett finner du på sport-photo.eu Dette bla.a. fordi forbrenning av alkohol skjer litt ulikt hos ulike personer, og ved  Mangler: dogging ‎kristiansand. Dette bla.a. fordi forbrenning av alkohol skjer litt ulikt hos ulike personer, og ved veldig lav promille kan forbrenningen gå saktere. Les mer om promille og  Mangler: dogging ‎kristiansand. Rundt ti prosent av de som blir tatt i kontroll har alkoholpromille mellom 0,2 Som en hovedregel anslåa det at alkoholen forbrenner med 0,15  Mangler: dogging ‎kristiansand.

Dogging kristiansand forbrenning av alkohol kalkulator - login escorter

Det er viktig å huske at menn tåler mer alkohol enn kvinner. En promillekalkulator vil kun gi et estimert promillenivå og kan ikke brukes til vurdering av f. Spis noe før du begynner å drikke. Først er det, som nevnt over, viktig å vite at alkoholen i gjennomsnitt fordeler seg i 60 prosent av kroppsvekten hos kvinner og i 70 prosent av kroppsvekten hos menn. Den store promilletabben Mange vet ikke at de fortsatt er påvirket, og setter seg bak rattet.

Dogging kristiansand forbrenning av alkohol kalkulator - stockholms

En promillekalkulator vil kun gi et estimert promillenivå og kan ikke brukes til vurdering av f. Beregningen forutsetter et jevnt inntak over tidsrommet du valgte. En mann på 80 kg drikker fem øl á 0,4 l tilsvarer fem serveringsenheter alkohol à 15 gram på styrten. Hos kvinner fordeler alkoholen seg i rundt 50 - 70 prosent av kroppsvekten, hos menn oftest i 60 - 80 prosent. Gratis datingside norge facefuck her hvis du vil gå til hovedsiden. I magesekken er det enzymer som bryter ned alkohol. Promillekjøring Kjører du selv om du har promille?

Videos


Comments 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *