Sex fortelling p stav aldersgrense

P-stav. P-stav er en tynn, myk og bøyelig stav av plast hvor en variant av det kvinnelige kjønnshormonet gestagen er bakt inn i staven. P-stav virker først og. Det er i utgangspunktet ikke noen aldersgrense for når du kan få p-stav, men helserettslig myndighetsalder er 16 år. Det betyr at helsesøster og. P-staven virker på den måten at den hindrer eggløsning, påvirker slimet i livmorhalsen slik at sædcellene har vanskeligere for å komme seg inn i livmoren og.

Videos

Bytte av p-stav Det er i utgangspunktet ikke noen aldersgrense for når du kan få p-stav, men helserettslig myndighetsalder er 16 år. Det betyr at helsesøster og. Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, Kilde: Lovdata og Metodebok fra Sex og samfunn. Mer om Aldersgrense på p-stav Hei Flott at du skriver til sport-photo.eu Det er i. SVAR: Hei Det er ikke aldersgrense for å få p-stav, men den er ikke gratis for de Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer.

Sex fortelling p stav aldersgrense - escort ladies

Er du 18 år, betaler du ,60 kroner. Du kan  bruke nødprevensjon for å hindre graviditet hvis du er usikker på om du hadde god nok beskyttelse av prevensjonen din. Noen få kvinner har opplevd at staven har fått en bøy.


Comments 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *